Kako izgraditi osobni brend koristeći LinkedIn – ponedjeljak, 28.10.2024. 15:00-16:30h

Zaštita na radu - Što i kako?

Kome je edukacija namijenjena – ciljana skupina?

 • Poduzetnici, vanjski konzultanti i coachevi
 • C-level menadžeri i voditelji timova
 • Voditelji prodaje, marketinga, brend menadžeri i komunikacijski stručnjaci
 • Nezaposleni i zaposleni u potrazi za novim prilikama putem LinkedIna

Što će polaznici naučiti na edukaciji?

Polaznici će otkriti važnost osobnog brendinga te kroz praktična znanja i alate naučiti kako ga samostalno izgraditi. Doznat će kako optimizirati svoj LinkedIn profil za maksimalnu vidljivost, kako mjeriti i povećati prodajnu moć te strateški graditi mrežu kontakata. Također, dobit će alate za kreiranje učinkovitih LinkedIn objava koje privlače pažnju i konvertiraju kontakte u klijente te dugoročno se brendirati kako bi klijenti sami dolazili.

Što te čeka?

Polaznike očekuje praktična edukacija usmjerena na stjecanje konkretnih znanja i alata za izgradnju osobnog brenda na LinkedInu. Svo stečeno znanje odmah će moći primijeniti u praksi, osiguravajući da se dugoročno pozicioniraju kao autoriteti u svom području.

Koji problem možeš riješiti sa ovom edukacijom?

Polaznici mogu riješiti problem slabe vidljivosti i utjecaja na LinkedInu i u poslovnom svijetu općenito, nedostatka strateških kontakata i slabe konverzije kontakata u klijente. Edukacija će im pomoći da otkriju kako se istaknuti na zasićenom tržištu i konzistentno kreirati sadržaj koji privlači najbolje prilike te klijente usklađene sa njihovim ciljevima i vrijednostima.

Program – sadržajne cjeline koje te čekaju na edukaciji?

 • Osnove osobnog brendinga – Naučite što je osobni brending, zašto je važan i kako ga učinkovito izgraditi kako biste se istaknuli na tržištu.
 • Temeljne sastavnice brenda i točka diferencijacije – Otkrijte ključne elemente vašeg brenda i naučite kako pronaći jedinstvenu točku diferencijacije koja vas izdvaja od konkurencije.
 • Optimizacija LinkedIn profila – Saznajte kako ispravno popuniti LinkedIn profil kako biste povećali svoju vidljivost čak  22 puta.
 • Vaša prodajna moć na LinkedInu – Otkrijte kako mjeriti vašu prodajnu moć na LinkedInu i strategije za njeno povećanje.
 • Strateška izgradnja mreže kontakata – Naučite kako strateški graditi mrežu podržavajućih kontakata koji će vam pomoći u ostvarenju ciljeva.
 • Kreiranje sadržaja na LinkedInu – Saznajte što, kada i kako objavljivati na LinkedInu kako biste izgradili autoritet u svom području i angažirali svoju publiku.
 • Struktura uspješnih LinkedIn objava – Naučite kako kreirati LinkedIn objave koje drže pažnju čitatelja i učinkovito konvertiraju kontakte u klijente.
 • Što LinkedInov algoritam želi? – Otkrijte kako koristiti LinkedInov algoritam kao saveznika kako biste povećali vidljivost i doseg svojih objava.
 • LinkedIn Premium – Saznajte kada i kako koristiti LinkedIn Premium te koje su njegove prednosti i nedostaci 
 • Dugoročno brendiranje – Naučite kako se dugoročno brendirati na način da klijenti dolaze sami vama, prepoznajući vas kao autoritet u vašem području.

O edukatorici:

Tanja Džido, MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, s preko 15 godina iskustva u komunikacijskoj industriji, gdje je radila na kampanjama vodećih domaćih i međunarodnih brendova.

Prva je LinkedIn trenerica u Hrvatskoj i vodeća savjetnica za osobni brending, a u 7 godina poduzetništva radila je za više od 200 individualnih klijenata i 50 tvrtki dok je njene edukacije prošlo više od 2000 ljudi.

2024. dobila je priznanje Diversity Role Model of the Year te 2019. Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu.

Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 20 tisuća vrijednih kontakata, a globalno se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

 

Vrijeme:  ponedjeljak 15.07.2024. 15:00-16:30h

Cijena: 75  + PDV

Popust 10% za nove pretplatnike na Newsletter

Trajanje: 1,5 h

Materijali: Prezentaciju u PDF-u dobivate prije početka webinara.

Snimka edukacije: U slučaju nemogućnosti sudjelovanja na dijelu edukacije, moguće zatražiti snimku.

Certifikacija: Uvjerenje o pohađanju edukacije

Materijali: Prezentaciju u PDF-u dobivate prije početka webinara

Snimka edukacije: Moći ćete pristupiti snimci ograničeni period nakon održavanja 

Prijavnica