O nama

Suvremeni uvjeti poslovanja postaju sve složeniji za poslovanje današnjih poduzetnika. Prijetnje iz okoline poput svjetske krize, političkog okruženja, likvidnosti banaka, kamatnih stopa, loše organizacije, politike zapošljavanja i slično, samo su neki od primjera mogućih poteškoća u uspješnom poslovanju. Pri tome ne pomaže niti sve složenija porezna i računovodstvena regulativa.
Pravovremena i sigurna informacija postaje sve važnija za opstanak i razvoj poduzetnika. Stanje i uspješnost poslovanja poduzetnika jedna je od najbitnijih informacija za vlasnika ili menadžment.

Zato smo MI tu da popratimo ABECEDU vašeg poslovanja da vi svoju energiju možete maksimalno usmjeriti osnovnoj djelatnosti.

ABC SOLUTIONS može vam ponuditi usluge  unutar financija, računovodstva,  kontrolinga, savjetovanja i pomoći u poslovanju bilo kojeg dijela poslovanja kroz vlastite snage i suradnike. Također se uspješno bavimo edukacijama kroz tečajeve i radionice osnove poslovanja i knjigovodstva poduzetnika.

S ciljem da omogućimo i manjim poduzetnicima korištenje resursa po istoj kvaliteti i vrijednosti što veliki poduzetnici rješavaju vlastitim zapošljavanjem planiramo u budućnosti pokriti sve potrebe malih i srednjih poduzetnika na jednom mjestu. Potrebe kao odvjetničke i javnobilježničke usluge, upravljanje ljudskim potencijalima, organizacija, ISO standardi, zaštita na radu, … i ostalo što je potrebno svakom poduzetniku za uspješno i uredno poslovanje.

Obratite nam se s povjerenjem jer MI smo tu radi VAS.

Kornela

vlasnik i direktor

Josip

“Na neki način mene je knjigovodstvo izabralo, ponudio mi se posao knjigovođe i mogu reći da sam kroz niz godina radnog iskustva prošao razne situacije sa ljudima iz raznih djelatnosti, tako da ne stoji da je knjigovodstvo suhoparan i dosadni posao,  svaki dan je drugačiji, nema stalno istog posla i osjećaj zadovoljstva nakon dobro odrađenoga posla, stavlja mi osmjeh na lice.”

Marina

„Volim timski rad a knjigovodstvo mi pruža upravo vrstu timskog rada koji mi odgovara kako sa klijentima tako i sa kolegama…“

Petra

Od malena me zanimaju brojevi i rad s njima, zato sam odabrala baš ovaj posao. 
U ovom poslu mogu ujediniti rad sa brojevima, te komunikaciju sa ljudima. 
Knjigovodstvo je cjeloživotno učenje i zanimljivo mi je gledati, raditi kao i učiti nove stvari.