O nama

Suvremeni uvjeti poslovanja postaju sve složeniji za poslovanje današnjih poduzetnika. Prijetnje iz okoline poput svjetske krize, političkog okruženja, likvidnosti banaka, kamatnih stopa, loše organizacije, politike zapošljavanja i slično, samo su neki od primjera mogućih poteškoća u uspješnom poslovanju. Pri tome ne pomaže niti sve složenija porezna i računovodstvena regulativa.
Pravovremena i sigurna informacija postaje sve važnija za opstanak i razvoj poduzetnika. Stanje i uspješnost poslovanja poduzetnika jedna je od najbitnijih informacija za vlasnika ili menadžment.

Zato smo MI tu da popratimo ABECEDU vašeg poslovanja da vi svoju energiju možete maksimalno usmjeriti osnovnoj djelatnosti.

ABC SOLUTIONS može vam ponuditi usluge  unutar financija, računovodstva,  kontrolinga, savjetovanja i pomoći u poslovanju bilo kojeg dijela poslovanja kroz vlastite snage i suradnike. Također se uspješno bavimo edukacijama kroz tečajeve i radionice osnove poslovanja i knjigovodstva poduzetnika.

S ciljem da omogućimo i manjim poduzetnicima korištenje resursa po istoj kvaliteti i vrijednosti što veliki poduzetnici rješavaju vlastitim zapošljavanjem planiramo u budućnosti pokriti sve potrebe malih i srednjih poduzetnika na jednom mjestu. Potrebe kao odvjetničke i javnobilježničke usluge, upravljanje ljudskim potencijalima, organizacija, ISO standardi, zaštita na radu, … i ostalo što je potrebno svakom poduzetniku za uspješno i uredno poslovanje.

Obratite nam se s povjerenjem jer MI smo tu radi VAS.

Kornela

vlasnik i direktor

Josip

“Na neki način mene je knjigovodstvo izabralo, ponudio mi se posao knjigovođe i mogu reći da sam kroz niz godina radnog iskustva prošao razne situacije sa ljudima iz raznih djelatnosti, tako da ne stoji da je knjigovodstvo suhoparan i dosadni posao,  svaki dan je drugačiji, nema stalno istog posla i osjećaj zadovoljstva nakon dobro odrađenoga posla, stavlja mi osmjeh na lice.”

Andrea

Zašto baš knjigovodstvo? Zato što je dovoljno dinamično i egzaktno, a istodobno i kreativno, zato što pruža mogućnost cijeloživotnog učenja i suradnje sa različitim aspektima poduzetnika. Dodatni poticaj daje mi rast i razvoj te uspješno poslovanje naših klijenata, posebno startup kompanija koji novim, nekonvencionalnim načinom postavljaju i rješavaju probleme. Rast i razvoj klijenata ujedno je i rast nas kao njihovog partnera i savjetnika u domeni knjigovodstva.

Melanie

„Od malih nogu vidljiva je zainteresiranost u brojeve i knjige, želja za vodstvom svojih kvaliteta i vještina. Ovaj posao mi omogućava razvijati ih uz rad s ljudima koji sve to ujedinjuju raznovrsnošću svakidašnjih situacija u svom poslovanju.”

Igor

„Iako knjigovodstvo u mojim ranim početcima nije bila ideja za razvoj karijere, upravo u knjigovodstvu sam prepoznao kvalitete koje daju šire i uže uvide poslovanja tvrtki i tržišta na kom djeluju. Znanje iz knjigovodstva daje nam sliku dinamike kretanja cijena, robe, dobara i usluga, što su nužni indikatori za shvaćanje mikro i makroekonomske situacije tržišta. To nam služi za prilagodbu poslovnih procesa s kojima možemo izvući maksimum u danim okolnostima.“