O nama

Suvremeni uvjeti poslovanja postaju sve složeniji za poslovanje današnjih poduzetnika. Prijetnje iz okoline poput svjetske krize, političkog okruženja, likvidnosti banaka, kamatnih stopa, loše organizacije, politike zapošljavanja i slično, samo su neki od primjera mogućih poteškoća u uspješnom poslovanju. Pri tome ne pomaže niti sve složenija porezna i računovodstvena regulativa.
Pravovremena i sigurna informacija postaje sve važnija za opstanak i razvoj poduzetnika. Stanje i uspješnost poslovanja poduzetnika jedna je od najbitnijih informacija za vlasnika ili menadžment.

Zato smo MI tu da popratimo ABECEDU vašeg poslovanja da vi svoju energiju možete maksimalno usmjeriti osnovnoj djelatnosti.

ABC SOLUTIONS može vam ponuditi usluge  unutar financija, računovodstva,  kontrolinga, savjetovanja i pomoći u poslovanju bilo kojeg dijela poslovanja kroz vlastite snage i suradnike. Također se uspješno bavimo edukacijama kroz tečajeve i radionice osnove poslovanja i knjigovodstva poduzetnika.

S ciljem da omogućimo i manjim poduzetnicima korištenje resursa po istoj kvaliteti i vrijednosti što veliki poduzetnici rješavaju vlastitim zapošljavanjem planiramo u budućnosti pokriti sve potrebe malih i srednjih poduzetnika na jednom mjestu. Potrebe kao odvjetničke i javnobilježničke usluge, upravljanje ljudskim potencijalima, organizacija, ISO standardi, zaštita na radu, … i ostalo što je potrebno svakom poduzetniku za uspješno i uredno poslovanje.

Obratite nam se s povjerenjem jer MI smo tu radi VAS.

Kornela

vlasnik i direktor

Marija

“Volim knjigovodstvo jer istovremeno uključuje rad sa ljudima te samostalni rad pa stoga pruža priliku
učenja od drugih ali i samostalno usavršavanje. Također, stalne promjene zakona koje utječu na posao
knjigovođa nas uče fleksibilnosti, strpljenju i prilagodbi.”

Petra

„Još kao mala sam sanjala da ću raditi sa papirima. Volim svoj posao jer u njemu dokazujem svoju vrijednost.
Rad je profesionalan i pun izazova. Uživam u knjiženjima, obračunima i brojevima koji nikada ne lažu😊

Josipa

„U brojeve i knjigovodstvo sam se zaljubila još u srednjoj školi. Kada se mojoj ljubavi prema knjigovodstvu
i brojevima doda još i svakodnevni razgovor i druženje sa našim klijentima, to sve postaje još i bolje! 😊